Wat is het en hoe werkt het?

Castelmonte pelletkachels zijn prachtige Italiaanse design kachels. Met een pelletkachel haalt u de uitstraling en warmte van een houtkachel in huis. Maar dan met veel meer gemak, sfeer en comfort. Bovendien bespaart u flink op uw energiekosten.

Pelletkachel Sara Ivoor

Pelletkachel Sara ivoor

Werkt vol automatisch

In de kachel zit een reservoir met pellets. Pellets zijn korrels van samengeperst hout. 100% natuurlijk, dus milieuvriendelijk. U stelt de temperatuur in en de kachel regelt alles zelf. Is de temperatuur bereikt? Dan schakelt de pelletkachel automatisch over naar een spaarstand. U heeft hier dus geen omkijken naar.

Verwarmen met pellets

Pellets bestelt u gemakkelijk bij RR Trading. Deze worden bij u thuisbezorgd.

Makkelijk te bedienen

De Castelmonte pelletkachel is gemakkelijk te bedienen. Met 1 druk op de knop zet u de kachel aan en uit. En met de bijgeleverde afstandsbediening regelt u de temperatuur vanuit uw luie stoel.

Thuis komen in een warm huis

De pelletkachel is voorzien van een dag- en weekprogramma. Zo stelt u van te voren in wanneer de kachel aan en uit gaat. Zo komt u altijd lekker warm thuis.

Voor 1 of meerdere ruimtes

Pelletkachels bieden u veel mogelijkheden. Gebruik de pelletkachel in uw woonkamer als sfeervolle verwarming of kies voor een pelletkachel met kanalisatie, zodat er meerdere ruimtes verwarmd kunnen worden. 

Geniet van sfeer en comfort

Bezoek nu de Castelmonte dealer bij u in de buurt of bel ons op 0594-696153. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.