Eenvoudig te installeren

De Castelmonte pelletkachel  is een kachel zonder traditionele schoorsteen. Voor de rookgasafvoer is een simpele afvoer genoeg (wel met op een bepaalde hoogte) . U geniet snel van een aangename warmte in uw woning.  

Totaalpakket

Voor uw Castelmonte pelletkachel biedt RR Trading een totaalpakket. Want naast een uitgebreide collectie pelletkachels zorgen wij ook voor:

  • Volledige installatie
  • Afvoer door gevel (op 2 meter hoogte) of dak
  • Thuisbezorgen van pellets

Pelletkachel in ieder vertrek

Het installeren van een pelletkachel is in iedere ruimte mogelijk (uitgezonderd slaap vertrek). Kan er geen gevelafvoer op hoogte geplaatst worden? Dan is een dakafvoer de oplossing.

castelmonte, pelletkachel, duurzame warmte rustiek, klassiek, gietijzer

Cornellia pelletkachel wit

Laten installeren

Nog makkelijker is het wanneer u de pelletkachel laat installeren door onze gecertificeerde monteurs. Installatie, afvoer, instellingen en uitleg: de monteur regelt het allemaal voor u. Daarna kan het genieten gelijk beginnen.

Uitleg en handleiding

Na installatie geeft de monteur u een uitgebreide uitleg over de werking van uw pelletkachel. Ook krijgt u een Nederlandse handleiding. Hierin staat alles wat betreft:

  • Efficiënt gebruik
  • Snelle schoonmaak
  • Optimale instellingen

Ervaar het nu zelf

Geniet ook van de sfeer en warmte met een Castelmonte pelletkachel. Laat u informeren bij uw Castelmonte dealer over de mogelijkheden voor installatie in uw woning.