Pellet CV Sintesi 35

Pelletkachel CV Prijzen voor grote woningen

De Castelmonte Sintesi 35 kw pelletkachel CV is volledig geïsoleerd en straalt minimale warmte naar de omgeving. Deze pellet CV ketel plaatst u in uw bijkeuken of garage en verwarmd vanuit daar uw gehele woning.

pelletkachel cv, pelletkachels cv, pelletkachel op cv, pellet kachel cv, pellet cv kachel, cv pelletkachel, pelletkachel cv prijzen, pellet cv, pelletketel, pellet cv ketel, pellet boiler, houtgestookte cv ketel
Pelletketel Sintesi van Castelmonte

Extra pellets voorraad

De interne voorraad van de pelletkachel CV Sintesi 34 kw is 100 kg. Dit kan uitgebreid worden door er een extra buffervat met pellets naast te plaatsen. Zodra het niveau van de interne tank beneden peil raakt wordt deze automatisch weer aangevuld, vanuit de extra voorraad. De extra voorraad tank maakt het mogelijk om de kachel langer te laten verwarmen zonder aanwezig te hoeven zijn.

pelletkachel cv, pelletkachels cv, palletkachel cv, pellet cv, pellet kachel cv, pellet cv kachel, pelletkachel cv prijzen, pelletketel, pellet boiler
Pelletkachel CV installatie met extra pellets voorraad & pelletboiler

Pelletkachel CV rendement

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn de Pelletketels van Castelmonte erg efficiënt met pellets. Hierdoor wordt de meeste energie afkomstig uit de pellets afgegeven aan het water en gaat er weinig energie verloren door de schoorsteen. Uitlaat gas temperatuur komt meestal niet boven de 120°C. Dit is dan ook het teken dat de pelletketel rendementen erg goed zijn.

CV Pelletkachel warmte wisselaar

CV Pelletkachel warmte wisselaar

Tapwater voorziening

De Sintesi pelletketel is voorbereid om ook een indirect gestookte boiler aan te sturen voor uw tapwater behoefte. De 110 liter boiler is voldoende om de opstart van de pellet CV te overbruggen.

Pellet boiler, pellet tapwater
Pellet Boiler van 110 liter

Pelletkachel CV prijzen

De pelletkachel cv prijzen zijn sterk afhankelijk van het benodigde vermogen en of u ook gebruik wilt maken van tapwater verwarming middels de pelletketel. Indien u gebruik wilt maken van de tapwater voorziening, dan is er een extra indirect gestookte boiler van minimaal 110 liter nodig.  Hieronder kunt u een schema downloaden waarin een indirect gestookte boiler is ingebouwd.

Pelletkachelcv_schema_website

Pelletketel Specificatie >> 35 kw ketel<< 

 

 Pelletkachel cv 35 KW
 EENHEID MAX MIN
Warmtevermogen kW 34 11
Warmteafgifte aan omgeving kW 29 9,4
Rendement % 91,7 90,5
Temperatuur van het gas °C 115 70
Doorvoer gassen g/s 9,5 5,0
Minimale druk Pa 10,0 9,0
Diameter gastoevoer mm Ø 100
Luchttoevoer mm Ø 50
Diameter watertoevoer Inch 3/4
Boiler capaciteit l 35,0
Tank capaciteit kg 100
Brandstof mm Ø 6
Brandstofverbruik per uur kg/h 5,8 1,9
Autonomie h 17 53
Verwarmbaar volume * 870
Netto gewicht kg 290
Afmeting HxBxD 1430↑ x 725↔ x 720↓
Download Pelletketel Specificaties 

* Verwarmbaar volume is gebaseerd op een redelijk tot goed geïsoleerde woning.