Pelletketel CV 15 kw

Pelletkachel met CV aansluiting 15 kw, voor de kleinere woning

De pelletkachel met CV aansluiting is volledig geïsoleerd en straalt minimale warmte naar de omgeving. Deze pelletkachel met CV aansluiting plaatst u in uw bijkeuken of garage en verwarmd vanuit daar uw gehele woning.

pelletkachel met cv aansluiting, pelletkachel cv, pelletkachels cv, pelletkachel op cv, pellet kachel cv, pellet cv kachel, cv pelletkachel, pelletkachel cv prijzen, pellet cv, pelletketel, pellet cv ketel, pellet boiler, houtgestookte cv ketel

Extra pellets voorraad

De interne voorraad van de pelletkachel CV Sintesi 15 kw is 28 kg. Dit kan uitgebreid worden door er een extra buffervat met pellets naast te plaatsen. Zodra het niveau van de interne tank beneden peil raakt wordt deze automatisch weer aangevuld, vanuit de extra voorraad. De extra voorraad tank maakt het mogelijk om de kachel langer te laten verwarmen zonder aanwezig te hoeven zijn.

pelletkachel met cv aansluiting, pelletkachel cv, pelletkachels cv, palletkachel cv, pellet cv, pellet kachel cv, pellet cv kachel, pelletkachel cv prijzen, pelletketel, pellet boiler

Pelletkachel CV rendement

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn de Pelletkachel met CV aansluiting van Castelmonte erg efficiënt met pellets. Hierdoor wordt de meeste energie afkomstig uit de pellets afgegeven aan het water en gaat er weinig energie verloren door de schoorsteen. Uitlaat gas temperatuur komt meestal niet boven de 120°C. Dit is dan ook het teken dat de pelletketel rendementen erg goed zijn.

pelletketel doorsnede, pelletkachel cv, pellet cv

Pelletketel Doorsnede

Tapwater voorziening

De Sintesi pelletketel is voorbereid om ook een indirect gestookte boiler aan te sturen voor uw tapwater behoefte. De 110 liter boiler is voldoende om de opstart van de pellet CV te overbruggen.

Pellet boiler, pellet tapwater

Pelletketel Specificatie >> Sintesi 15 kw <<

 

 Pelletkachel CV 15 KW
 EENHEID MAX MIN
Warmtevermogen kW 15 4,7
Warmteafgifte aan omgeving kW 12,9 4
Rendement % 92,2 90,5
Temperatuur van het gas °C 105 70
Doorvoer gassen g/s 9,5 5,0
Minimale druk Pa 10,0 9,0
Diameter gastoevoer mm Ø 80
Luchttoevoer mm Ø 50
Diameter watertoevoer Inch 3/4
Boiler capaciteit l 15,0
Tank capaciteit kg 28
Brandstof mm Ø 6
Brandstofverbruik per uur kg/h 2,6 0,9
Autonomie h 11 32
Verwarmbaar volume * 370
Netto gewicht kg 200
Pelletketel Afmeting HxBxD 1050↑ x 575↔ x 620 ↓
Download Pelletketel Specificaties 

* Verwarmbaar volume is gebaseerd op een redelijk tot goed geïsoleerde woning .