Pelletketel 28 kW

Pelletketel Compact 28 kW

De pelletkachel Compact van Artel is volledig geïsoleerd en straalt minimale warmte naar de omgeving. Deze pelletkachel met CV aansluiting plaatst u in uw bijkeuken of garage en verwarmd vanuit daar uw gehele woning. Door de geringe afmeing is deze pelletketel zeergeschikt voor de kleinere woning.compact_2500

De interne voorraad van de pelletkachel CV Compact 28 kw is 45 kg. Dit kan uitgebreid worden door er een extra buffervat met pellets naast te plaatsen. Zodra het niveau van de interne tank beneden peil raakt wordt deze automatisch weer aangevuld, vanuit de extra voorraad. De extra voorraad tank maakt het mogelijk om de kachel langer te laten verwarmen zonder aanwezig te hoeven zijn.

Pelletkachel CV rendement

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn de Pelletkachel met CV aansluiting van Castelmonte erg efficiënt met pellets. Hierdoor wordt de meeste energie afkomstig uit de pellets afgegeven aan het water en gaat er weinig energie verloren door de schoorsteen. Uitlaat gas temperatuur komt meestal niet boven de 120°C. Dit is dan ook het teken dat de pelletketel rendementen erg goed zijn.

RR Trading, Artel, Pelletketel

Doorsnede pellet CV Compact van RR Trading

Tapwater voorziening

De Compact pelletketel is voorbereid om ook een indirect gestookte boiler aan te sturen voor uw tapwater behoefte. De 110 liter boiler is voldoende om de opstart van de pellet CV te overbruggen.

Pelletketel aansluit schema

In onderstaande link kunt u een schematische opzet vinden hoe een pelletketel uw verwarming en tapwaterbehoefte volledig kan overnemen.

Op deze manier wordt u geheel onafhankelijk van uw gas leverancier. Ook zeergeschikt om uw Mazout of propaan systeem over te nemen.

Pelletketel CV Subsidie

Op deze pelletketel krijgt u € 2.500,- subsidie terugkrijgen.

Pelletketel Specificatie >> Compact 28 kW <<

 http://www.rrpelletkachel.nl/compact-pelletketel-cv.html